Welkom op onze pagina

Mijn naam is Albert Roebertsen geboren en getogen te Heino.

Geschiedenis:

Opgegroeid op ons boeren bedrijf, daarna vele jaren in loondienst mijn ervaring opgedaan in het loonwerk en grondverzet. Na 16 jaar te hebben gewerkt bij een Loon en grondverzet bedrijf. In 2005 sloot dit bedrijf de deuren en werd besloten om een rupskraan aan te schaffen. In 2014 werd de rupskraan om geruild voor een mobiele kraan. In september 2018 werd er 1 personeelslid aangenomen. En werd tevens de naam veranderd in Roebertsen grondwerken. Het bedrijf richt zich vooral op grondverzet werkzaamheden in de GWW-sector, slootonderhoud, riolering aanleggen en kleinere sloopwerkzaamheden worden verricht.

Huidige Situatie

Bij Roebertsen grondwerk zijn naast de eigenaar nog 1 personeelslid werkzaam. Het bedrijf richt zich vooral op grondverzetwerkzaamheden in de GWW-sector, slootonderhoud, riolering aanleggen en kleinere sloopwerkzaamheden, grondwerk voor bestrating voor zowel bedrijven en particulieren en diverse loonwerk werkzaamheden, worden verricht. Het bedrijf groeit door de toenemende voorkeur van klanten voor gecertifieerde bedrijven

Hebt u een klus, neem gerust contact met ons op en geven u dan eerst een geheel vrijblijvend advies, kwaliteit en service hebben hoog te houden en hiermee de klant tevreden te stellen en zijn klus ten alle tijde serieus te nemen. Dus daag ons maar uit……….!

Met vriendelijke Groet,

Albert Roebertsen